CZ / EN

Kéž by umění tantry ovládal každý muž

Kdyby vám někdo nabídl, že můžete absolvovat Tantra masáž, šla byste? Ne? Možná máte jisté předsudky, které kolem smyslného rituálu kolují, rozumím, i já je měla. Já však odhodila svou zaujatost a na tantru vyrazila. Můžu říct, že to byl zážitek, který slovy jde jen těžko popsat.  

Tantra masáž ve mně vzbuzovala hned dva rozlišné pocity. Těšila jsem se, zároveň měla obavy, co mě vlastně čeká? Představa, že se mě naprosto cizí člověk bude dotýkat na intimních místech, mě znepokojovala. Navíc nevíte, jak dotyčná osoba vypadá, jestli vám bude sympatická. Teď, co jsem ji vyzkoušela, mám jasno. Je to úlet.

  • Masérka, která se mi dvě hodiny věnovala, se jmenovala Stáňa. Je velmi zkušená ve svém oboru. Už na první pohled se jednalo o velmi milou a vyrovnanou ženu. Oplývala zvláštním klidem, který byl příjemný. I její hlas byl konejšivý. Díky tomu jsem se cítila méně trapně a nesvá. Možná tomu přispěly i nádherné prostory Tantra Spa.
  • Měla jsem spoustu otázek, které jsem Stáně ještě před samotnou masáží položila. Věděla jste, že tantře se také říká masáž duše? Že nejvíce bloků máme právě v intimních partiích? A kvůli tomu tady tantra je. Má rozproudit vaší životní energii. Říkáte si, co to je za nesmysl, i já se tomu v duchu smála.

Jak to probíhalo?

  • Dala jsem si sprchu a zamotala se do sarongu. Po chvilce přišla Stáňa, která byla oděná stejně. Vysvětlila mi, že nás čeká „sbližovací“ rituál. Trapnost a nervozita se opět dostavily. Stáňa se mě začala jemně dotýkat rukama po celém těle. Budu upřímná, chtělo se mi smát. Myslela jsem na své kamarádky, jak by reagovaly, kdyby mě viděly v „akci“. Po chvilce jsme obě byly nahé, komplet, a dotyky i trapnost se opakovaly.
  • Po tomto procesu jsme mohly jít na věc. Lehla jsem si na břicho a čekala. Nejednalo se o klasickou masáž zad, byla mnohem jemnější, laskavá. Střídaly se dotyky, intenzita a pomůcky jako jsou například peříčka, kožešiny, horké žínky či lávové kameny. Kožešina mě nadchla, ta byla skvělá!
  • Asi po půl hodině jsem se konečně začala uvolňovat. První část masáže byla fantastická. Nejvíc se mi líbila masáž zadečku a nohou. Bylo to neuvěřitelně příjemné, vůbec ne perverzní, jak si někdo může myslet. Doposud vše probíhalo v pohodě, nic zvláštního, kromě pár „zájezdů“ mezi půlky. Ty mě ale z míry nevyvedly.

shutterstock.com

Jde do tuhého

Otočit a jde se na přední část mého těla. Po masáži hlavy, prsou, bříška a nohou, to bylo tady. Stáňa se mě začala dotýkat mých intimních partiiích. Zprvu vrchní části a pak vnější. Nebylo to divné, jak jsem si myslela. Já vlastně vůbec nemyslela. Byla jsem Stáně totálně povolná, patřila jsem jí. Měla jsem vypnuto a popravdě si to užívala.  

Zažívala jsem pocity euforie a blaženosti. Je to jiné, než když vás tam dole dráždí muž. Přirozené, úžasné, těžko to správně popsat. Absolutně nevím, jak dlouho masáž intimních míst trvala, cca 20 minut? Když bylo po všem, byla jsem totálně mimo, ale v dobrém slova smyslu. Dokonce jsem začala brečet. To se mi stalo prvně, ne smutkem, naopak. Cítila jsem se křehce, žensky, jako nikdy předtím.

Stáňa mi poděkovala, řekla pár milých slov, které mě „dorazily“. Pak místnost opustila. Nechala mě odpočinout si a dát si sprchu. Poté opět přišla, pobavily jsme se o tom, co se odehrálo. Svěřila jsem se, že mě zarazily mé slzy. Prý je to ale v pořádku, je to onen příval energie. Tak to má být.

Měla jsem orgasmus?

Nedá se říct, že by to byla klasika, na kterou jsem od mužů zvyklá. Ani bych to nenazvala orgasmem v pravém slova smyslu. Necítila jsem nohy ani ruce, moje tělo tak zvláštně vibrovalo, třáslo se. Bylo to úplně jiné, jak už jsem zmínila. Něžnější, příjemnější.

Jak jsem se cítila poté?

Po odchodu jsem byla stále plná nadšení, euforie, rozněžnělá a unavená. O pár hodin později jsem začala uvažovat nad tím, co se odehrálo. Teď mám takové smíšené pocity, které nejdou definovat. Jedno ale vím, absolutně nelituju, že jsem tantru vyzkoušela. Každý chlap by se mohl od Stáni hodně přiučit. To by pak byla teprve paráda! Je to neuvěřitelný zážitek, který si budu dlouho pamatovat. Díky za to!

autorka: Markéta Škaldová

publikováno na žena-IN.cz